Hoppa till innehåll

bloggen: ÅNAIJ! VART KOM DEN FÖRKYLNINGEN IFRÅN??!!!

Jag avskyr förkylningar och kan lova att jag menar alvar när jag säger att jag testat det mesta i förebyggande och kureringsväg!!!
Jag var jämt förkyld förut men har under hösten knappt haft en enda förkylning… Förrens nu!!!!
Jag vet inte om det har med dem att göra men min vän Lars var lite påstridig över att jag skulle testa en form av mineral som innehöll Fulvosyra och efter många påtryckningar så testade jag och har ätit dem sen i våras och de ska bidra till att förbättra immunförsvaret. Jag tror faktiskt de har bidragit men nu tog de slut för några veckor sedan och jag har jagat överallt för att inse att jag inte kan hitta dem!!!
Nu kommer jag såklart inte heller ihåg vad de heter men det finns även i dryckes form och heter BLK och det har jag hittat så nu blir det C vitamin, BLK vatten några emergency brus och lite ingefära och massor med sömn för att åtminstone lindra denna hemska förkylning!!!! Tron försätter berg, eller hur var uttrycket??!!!

20131219-234912.jpg

20131219-234923.jpg
Jag kan i alla fall säga att ColdZyme som marknadsförts hårt som ska lindra och motverka förkylning inte är värt att lägga några pengar på. Köp i stället en bra bok och en påse godis, det bidrar nog mer till att må bättre än den lilla flaskan!!!!

20131219-235143.jpg
Intalar mig att förkylningen är borta i morgon och sover på saken!!!

20131220-000204.jpg