Hoppa till innehåll

BÄSTA SUSANNE!

Idag var äntligen Susanne tillbaka från sin vistelse på landstället! Hon brukar hjälpa mig och Eva att få lite sprutt i Denz och galoppera honom på fälten. Det börjar bli lite mörkare ute nu så idag fick det bli i ridhuset. Susanne är jätte duktig på att jobba hästarna framåt och har hjälpt mig i många år, med många av mina hästar, och idag gjorde hon som vanligt ett bra jobb med Denz och han såg jätte fin ut.
Annars har dagen varit ganska lugn och innehållit bla en lunch med min goda vän Pam.
I morgon kommer Agneta Wenninger på besök. Jag träffade Agneta runt 2005 och hon har sedan dess varit en god vän och också den som pushade mig till att starta eget företag, så det är mkt tack vare henne jag idag driver AP-Ridutveckling.Det ska bli jätte kul att ses, det är alldeles för sällan! Kolla gärna hennes hemsida om ni letar efter ett trevligt ställe att ta med några vänner och tex arrangera en kurs.

På lördag får jag besök av en ny potentiell  “elev” som jag har jagat under sommaren för att jag hoppas kunna rekrytera till årets stjärnornas hoppning!!! Håll tummarna att han tycker det är super kul med ridning och vill vara med!!!
På söndag är det tävlingsdags igen för mig och Denz och nu på Solna så i morgon är min plan att rida program. Jag brukar rida program minst en dag i veckan så jag vet att det sitter och jag har koll på vad som är svårigheterna för oss i programmet och vad jag bör träna på så det blir bättre!
Övriga planer för Denz är tävling den 16 sept på Wallstanäs och sen att åka och träna för Eva-Karin den 19 sept i Strömsholm.
Jag pratade med Lotti idag och Celine hälsar att hon har det bra! saknar henne massor….


Bild på Susanne & Lanz från en tävling på Överby 2011
Det var Susanne, i sällskap av Isabelle och Midde,  som hjälpte mig rida hit Lanz från Vällsta så vi slapp försöka lasta honom!