Hoppa till innehåll

BÄSTA LIZZAN PÅ ÄVENTYR

Vilken pärla hon är fina Lizz! Var över till Stora Wäsby och red med henne förra veckan och trots det stod en stor bevattningsarm med vattenslangar runt i övre delen av ridhuset så rörde hon inte en min utan arbetade villigt på. Gick rakt in i trailern och lugnt ut! Älskar den hästen!!!!

Denz har också varit en pärla och i lördags var vi i Södertälje och tävlade. Trots att jag vaknade med ryggont och gjorde en stor miss i ena galopplängningen tycker jag det kändes väldigt ridbart och han börjar sätta mer och mer under sig, sakta men säkert! :) En fjuttig procent från vårt andra och sista kval. Irriterande men ändå är jag så nöjd! Nästa helg tar vi det!!! Då åker vi två dagar till Vikbolandet. Tänkte även passa på att träffa Lotti å kanske tom min mamma får ett litet besök ;) <3

I torsdags tog Eva och jag oss in till stan och åt Sthlm Fisks goda räksmörgås och sedan minglade vi på Club Meds White Party. Bloggar från mobilen men när jag sätter mig vid datorn så ska jag bums ladda upp lite bilder!!! I morgon åker jag och Denz till Arphus och tränar för Per, på fredag blir det Eva Karin träning på Täby och ladda inför helgen. Men innan helgen blir det lite roligt mingel och på fredag ska jag och några vänner på Bon Jovi. Jag hade en riktig tonårs crash på honom och jag tycker nog att han håller ännu (dock glad att pudelfluffet är avklippt, inget illa menar till er som valt att behålla det ;)!!! ))