Hoppa till innehåll

BÄSTA KILLEN, HEMMA IGEN!

.

…. Att det ska vara så svårt att komma igång igen efter lite ledigt!!! Ååååååå vad snoozknappen blev flitigt använd i morse men det blev allt en powerwalk (för att hinna i tid, efter allt för mkt snoozandes,  från hemmet upp till ridhuset för att hålla lektion för Lars!!!)

Har pysslat och städat i stallet idag och bytt ut borstar, slängt de gamla och packat upp nya. Kollat igenom utrustning och bytt ut lite slitet.

Dagens höjdpunkt har ändå varit turen till Arphus för att hämta hem Denz som varit två veckor hos Per Sandgaard så Eva och jag kunnat njuta av lite semester. Jag erkänner att jag har saknat honom barnsligt mycket och även om han inte hoppade fyrfota av att se mig och Eva så tror jag nog att han saknat oss också! Passade på att träna för Per när jag ändå var där och kommer under hösten träna 1 dag/ veckan för Per och när Eva-Karin kommer upp till Stockholm passar jag på att träna så mkt jag får! Kommer också fortsätta ta hjälp av fantastiska Ann Hammarlund ( http://www.annhammarlund.se/) Det kommer bli en toppen höst! =)