Hoppa till innehåll

ÅTERBLICK

 

Den 23 oktober firar Ridskolan stockby, Lidingö, 10 år.  De kommer fira och hålla show i deras ridhus från kl 16.00. I showen blir det ett inslag med “våra” stjärnhoppare on tour och med kommer även några hoppare från tidigare år. Vilka det blir får Ni se på Lidingö!
Försökte övertala  Matte att han skulle ställa upp och hoppa men han håller ju numera på med lite fler hästkrafter då han kör Carrera Cup och just den helgen är han tyvärr inte hemma. 
Under de åren jag har hjälp Lena med träningarna inför Stjärnornas hoppning så är nog Matte den som både jag och Lena tvivlade mest över! Ulf Rosengren älskar historian över att vi nästan petade honom tills han tog av sig tröjan och gick omkring i sin trimmade Ladies night bringa på stallplanen och vi ändrade oss och gav honom en chans.  Ja, riktigt så var det kanske inte, men det är en kul story.
Men det var lite blod, svett och tårar innan han lärde sig sitta kvar i sadeln och jag fick i början vid flera tillfällen be honom om ursäkt eftersom jag låg dubbelvikt av skratt, inte helt professionellt. Men det var också väldigt roligt att träna honom för han har en sån vinnarskalle och enom envishet.  Han var en värdig vinnare 2008 och vem vet,  någon gång kanske Ni får se honom på en hästrygg igen?!

En länk till bloggen jag och wille Crafoord skrev under träningarna 2008

http://hindersprovning.blogspot.com

.. och lite bilder som jag hittade från det året!


Wille Crafoord & Celine


Matte


Matee med hästen Mowitz och dess lyckliga ägare efter vinsten!


Återträffsmiddag på Le Bon Palais


Wille kom och sjöng på Sannas möhippa….

….och bilder från ett tidningsrepotage som gjordes i stallmagasinet

Det här med stigbyglar är inte helt lätt i början….

 

{youtube}quHFcLhkSsE{/youtube}