Hoppa till innehåll

Arbets lördag och min fina arbetskamrat Bamse.

Jag brukar alltid vara ledig på lördagar men idag har det varit arbetsdag så det känns nästan som söndag. Men runt jul när det mesta frångår de vanliga rutinerna så blir man alltid lite veckovill. Nästa vecka rullar allt igång som vanligt igen och vårens första lektionsdag blir onsdagen den 7  januari.

Det finns fortfarande en ledig lektionsplats på tisdagar och en på fredagar kl 17.00 samt för Bea på lördagar 10.30 om någon är intresserad av en fast plats till våren. Här hittar du mer information kring ridlektioner samt priser.

Efter nyår så blir alla hästar ännu ett år äldre och tänk Bamse är nu nitton år. Han är hur glad och pigg som helst och jag håller tummarna för att det fortsätter så. Han är en uppskattad häst bland mina elever och han älskar sitt jobb.
Här är en gammal snutt på mig och en taggad Bamse…

det här är mina två favorit bilder av Bamse genom åren. Den första med Ola Rapace tagen av Sofie Sarenbrant och den andra på Bamse och Anna Bredberg, tagen av Roland Thunholm.

baseola

bamseanna