Hoppa till innehåll

ALLSTAR

 

Har njutit av några dagars ledighet men hunnit med en del trevligheter! Backar till förra onsdagen då Jenny och jag var på invigningen av en ny sportbar på Torsgatan. Trevligt mingel och väldigt god mat. Höjdpunkten var nog att Mikael “Äpplet” Appelgren var där och blev utmanad i bordtennis.
Jag har ju faktiskt spelat bordtennis. Ska kanske vara lite ödmjuk för det var ju ganska många år sedan!!! Som många tonårstjejer insåg jag att stall livet var ganska fattigt på killar och kom på den briljanta idén att börja träna bordtennis, för i Motala hängde det ganska många killar där bla en som jag var jätte kär i…..
Jag började spela och blev mer intresserad av själva spelet än killen och började tom tävla i bordtennis till min pappas stora glädje eftersom han själv spelat när han var yngre. Det var kul något år sen provade jag fotboll, handboll ja tom att åka skateboard men återgick till hästarna! Jag har nog inte varit någon stjärna på bollsporter men bordtennis var jag ganska ok i och lite satt nog kvar när jag spelade i onsdags. Dock inte mot “Äpplet”, han hade redan hunnit gå när jag samlat tillräckligt med mod (eller rättare sagt när Jenny knuffade mig dit!!!)