Hoppa till innehåll

ÄNTLIGEN HUBERTUS TRÄNING

 

Hubertus, min tyske tränare, är äntligen tillbaka i sverige!!! I morgon tar jag med Denzel och åker och tränar och det ska bli super kul! Jag hade med denz i dag till Stora Wäsby och red innan “stjärnornas” träning. Vi red med markarbetsgruppen innan bland bommar och i blåsten med flygandes Mountain horse banderoller som Fabian satt upp. Jag (och Eva) har nog den coolaste hästen i hela världen för han reagerade tom med mindre än hopphästarna (ja inte än finaste Bingo såklart!)
Efteråt så var det hoppträning för alla Globen stjärnor och Ola var på plats igen. Saknade Erik, Sara, Musse och Kajsa idag. Mountain Horse var på plats och provade ut kavajer mm. det är dem som står för alla stjärnors kläder.

Nu laddar jag inför kvällens lektioner och ska försöka hinna ladda ner några bilder från gårdagens bokfotografering, så jag kan lägga upp dem. Hoppas på att få med mig någon på Hubertusträningen i morgon så jag kan filma lite. Han börjar kännas riktigt fin nu Denzel och jag har hittat mkt mer framåtbjudning och känner att vi sammarbetar bättre och bättre. Det är kul!