Hoppa till innehåll

EN TUR TILL HANNA BRATT

 

Nu när Midde är tillbaka så har jag en häst för mkt igen så i veckan åkte jag ut till Hanna Bratt. Didi får stå hos henne ett tag så kan Hanna få sätta igång henne ordentligt medans jag letar efter en bra lösning.
Ola följde med och hjälpte mig att lämna Didi hos Hanna. När vi nu ändå var i väg hos en duktig hoppryttare passade vi på att ta del av Hannas kunskap och en tjej som heter Linda var snäll och lånade ut sin häst “Mackan” till Ola. Det är nyttigt att prova olika hästar och utsätta sig för olika miljöer, speciellt om man inom snar framtid ska in i Ericsson Globe och hoppa en bana inför en publik på ca 11 000 personer. Det gick jätte bra och Ola kände sig nöjd. Han fick träna på bommar i följd och brutna linjer.
Jag tycker verkligen hans ridning går framåt men sen är han också väldigt ambitiös och tränar flera gånger i veckan. I tisdags på träningen för Lena hoppade han 1.30 ( det var ett hinder och starkt påhejad av Musse!), i fredags var han så nära att åka i backen men gjorde nog den snyggaste räddningen jag någonsin sett!! Så ledsen att jag inte filmade! Bamse nitade innan hindret och Ola tappade både höger stigbygel och balansen och flög över på vänster sida men lyckas på något märkligt sätt niga till i vänster stigbygel och kasta sig upp och tillbaka i sadeln. Snyggaste räddningen och jag får nog ta tillbaka att han är stel för det var otroligt smidigt gjort.  Jag kan tillägga att jag vek mig dubbelt av skratt…..

 

{youtube}Kb1uGVJ_UJA{/youtube}

{youtube}yU5ywImqeMg{/youtube}

Klipp lånat från stjärnornas blogg

{youtube}jvJ0KbxNhGA{/youtube}

{youtube}TfDAZfPjSZA{/youtube}