Hoppa till innehåll

Bloggen: Det närmar sig

Ni minns kanske att jag under november ska till Turkiet för att springa Istanbul marathon, det börjar ju dra i hop sig nu! Hur träningen går?! Nja, jag kämpar på men kan tyvärr inte skryta med att jag springer milen under en timme, tyvärr kan jag inte ens skryta med att jag springer en mil…
Det är lite segt och jag har svårt att hitta och prioritera in tid till löpningen, därför har jag idag träffat Dennis som är löparcoach!
Idag har vi gått igenom mina mål, förutsättningar och börjat utarbeta en plan. Han har även tittat på min löpningsreknik och jag kan lite malligt berätta att den inte är så tokig. Däremot har jag ju en ganska kraftig astma och min whiplash skadade nacke mot mig men som tur är har Dennis jobbat även med sådana “elever” tidigare.
Själva iden till att springa detta Marathon är egentligen för att komma igång med löpträning som i sin tur ska leda till att jag blir starkare och kan prestera bättre som ryttare och tillslut ta mig mot det SM jag så gärna vill rida.
De ryttare som presterar bäst, berättade Dennis, är de som förutom sin ridning även löptränar 2-3 ggr/vecka samt styrketränar 2-3ggr/vecka. Det tål att tänkas på!

IMG_1139.JPG
Förutom min löpfokus idag så har jag även haft ännu ett bra träningspass för Anna Hedbys och Löva känns riktigt fin!
Nu har jag precis avslutat kvällens lektioner och ska ta mig hemåt för en god natts sömn, i morgon blir det nya äventyr. Sov gott!

IMG_2581.JPG