Hoppa till innehåll

REDAN HELG

Oj vad veckan har gått fort! Imorgon är det dax för träning med Denzel och Celine, och sedan tävling söndag. Det ska bli jätte kul att åka iväg med dem båda två i morgon och på lördag. Knapparna på Denzel börjar falla på plats mer och mer både för Eva och mig och idag travade han jätte fint med Eva. Celine fick gå med Susanne idag som fick rida henne på sin lektion. Hon gjorde ett jätte bra jobb och det var väldigt roligt att få se Celine från backen med en så duktig ryttare som susanne på.

I morgon fyller min och Pamélas gudson Trolle två år! Jag är väldigt stolt över att få vara gudmor och efter träningen i morgon ska jag åka och fira honom och jag har hittat världens bästa present……  det är inte ngt som direkt är förknippat med hans framtida ryttarkarriär men kanske ändå kan hjälpa honom på traven och lära honom hålla takten!

Men visst håller Ni med om att denna lilla fux nedan är fantastiskt gullig och vore en perfekt födelsedagspresent att ge min fina gudson, kolla in de lindade benen! (Tror även Sacke skulle bli överlycklig och speciellt om denna fick bo i samma box som honom!!!)

( Den här fina finns faktiskt till salu!  http://www.hastnet.se/hastmarknad/sok/annons.php?aid=454548&inriktning=1&typ )