Hoppa till innehåll

UTAN HOV INGEN HÄST

Nu har Mirka fått hjälp av min hovslagare Maria att ta sin tappskokompetens inför hästskötarexamen. Maria har skott mina hästar sen 1997 och jag varmt rekomendera henne. Det är viktigt att man har en bra och framförallt utbildad hovslagare. Det är mkt som kan gå fel om hästen inte verkas eller skos korrekt. Utbildade och godkända hovslagare går att hitta på Svenska hovslagarföreningen www.hovslagarforeningen.nu

Sen måste jag bara lägga ut bilden på vinterns hetaste trendplagg: OnePiece, jag tycker den är helfestlig! Denna härliga mysdress tillhör Dick och jag tvingade honom att ta med den till stallet så jag fick se den!

Något som är minst lika festligt som denna mysdress är ju att läktaren i vårt nya fina ridhus är färdig! Det är så fint i ridhuset nu, Ni som inte har varit här kom och kolla! Vi kommer nu även ha möjlighet att hyra ut ridhuset till olika evenemang. Söker Du eller Din klubb ett ridhus för tex en träning eller en clinc eller kanske Din hundklubb behöver ridhus för vinterträningar, kontakta oss för pris och lediga tider. Har Ni som rider här några önskemål eller ideér till vad vi kan ha för roliga evenemang i ridhuset maila mig.