Hoppa till innehåll

TACK!

Jag vill tacka Sandra, Veronica och Paméla, även om hon i sista minuten tyvärr inte kunde komma, för en jätte trevlig helg och för att de gjorde min födelsedag toppen trevlig! Vi har haft en  riktigt rolig hästhelg med träning både lördag och söndag. På lördagskvällen lagade vi (mest Veronica och Sandra) god mat och pratade häst.

Vi hade en ny tränare här som Sandra tidigare har ridit för. Jätte duktig tjej och det är alltid nyttigt att få lite utomstående ögon på sig då och då men också väldigt svårt. Det gäller att ta åt sig lagom av instruktionerna och inte ändra för mkt på en gång. Jag tycker jag har hittat en bra linje i min ridning som jag gärna vill följa och även om jag förstod vad hon menade och höll med i mkt blev det lite för många sidospår bort från min linje. Som sagt svårt, men nyttigt och jag plockar med mig det som jag behöver förändra för att få det bättre. Men håll med om att visst vore det väl härligt ibland om man bara fick en massa bra och possitiv feedback! Hur vore det att hyra in en snygg manlig skådespelare som stod i ett hörn i ridhuset och under 45minuter utbrast hur bra och fantastiskt allt såg ut, kanske t.o.m några stående ovationer?!!! Lite ego boost =) Nej, faktum är att även om man inte alltid har en bra ritt och blir överöst med beröm så har man alltid tagit med sig ngt som för ridningen framåt och kanske ännu mer just de stunder då det kändes motigt. Jag har varje gång jag tränat för Lars Andersson känt mig ganska kass om jag ska vara helt ärlig. Det har inte alltid varit jätte kul och han är väldigt klar i sin linje och rak och ärlig i hur han vill att det ska se ut och vara och det går inte alltid i linje med hur jag är van att lösa saker även om båda våra slutmål är samma. Men för varje gång har jag försökt ta med mig lite och ibland lite för mkt på en gång och jag har insett att jag vid varje pass tappat min egna linje och enbart försökt att rida som jag tror mig uppfatta att han vill att det ska vara. Idag bestämde jag mig! Ny Lars träning och jag ska vara modig och rida på min linje och få hjälp där jag är i min ridning och strunta i vad han vill se. Det kanske inte var stående ovationer men beröm fick jag och det jag gjorde bra fick jag många tips på hur det kan bli ännu bättre.

Så mitt träningtips till Er är att våga rida där Ni är för det är precis det Ni vill ha hjälp med. Våga tro på Er linje och få hjälp till att göra den bättre. Vi kan ju inte mer än att göra vårt bästa!