Hoppa till innehåll

SKÖN HELG

Skön helg!
som vanligt på lördagar var jag helt ledig och passade på att njuta av en fika på Cafe Spiltan vid Harby gård (Harbyvägen) här i Upplands Väsby. Har ni inte redan varit där så åk dit bums!!!! De har bla fantastiskt god rabarberpaj….

Idag har jag haft en härlig dag med massor av lektioner. Söndagar är alltid långa dagar men också väldigt roliga dagar då många människor cirkulerar i stallet som både rider och fikar. Sist ut var som vanligt mina härliga söndagskillar med ett gäst spel av Sofia Wistam. Efteråt festade vi loss på Sushi i stallets Chesterfieldsoffor och nu sitter jag framför datorn och är väldigt nöjd med terminens första vecka! Har en juste träningsvärk efter veckans ridning och laddar inför ännu mer träningsvärk då Lizzan och jag åker till Per för att träna på tisdag.  Ni har väl inte missat den underbara inredningsbutiken de har på Arphus som heter Arphus olika rum. Det är öppet onsdagar 10-20 och lördagar + söndagar 10-17 och nu på söndag från kl 13.00 är det yardsale där bla Jenny Velvet och Linda Bengtzing kommer uppträda. Åk och shoppa loss!!!

Nu i veckan har vi även första mötet inför höstens Stjärnornashoppning och snart drar även första tisdagsträningen igång. Kul! den 3 september är det dags för inspelning igen….

Denz foto av Christoffer Edling