Hoppa till innehåll

STOCKHOLM INTERNATIONAL HORSE SHOW

Det känns som årets horse show bara flög iväg och vips var det söndag och dags för stjärnornas hoppning!
Jag vill tacka alla er som kom på Cocktailpartyt som arrangerades av Stockholm international horse show & Mountain horse, jag hoppas ni hade trevligt! Jag vill också gratulera Rickard Olsson och Sara Varga som vann årets upplaga, Rickard i hoppningen och Sara i stilbedömningen.

Jag vill också tacka alla som jag jobbat med inför detta och då speciellt Lena Bredberg som är huvudtränare och Fabian Rodhe som sköter logistiken, vi är ett bra team! Tack alla hästägare som lånar ut sina fina hästar och tack till Mountain Horse som varje år ser till att våra stjärnor alltid är så snyggt klädda!

www.mountainhorse.se

Tyvärr så får jag ingen kontakt med programmet som laddar upp bilder men ska försöka hinna fixa i morgon sen tar jag välförtjänt ledigt och åker bort några dagar. När jag är tillbaka kommer det julkurser och träningar upp på bokningssidan och det går även bra att boka in privatlektioner. Jag finns på plats och jobbar i stort sett hela julen förutom några dagar innan nyår. Maila gärna om ni önskar någon speciell kurs eller om ni är några stycken som vill göra en egen kurs!