Hoppa till innehåll

NU KÖR VI IGÅNG IGEN….

I går var det dags för tisdags träningen med Lena Bredberg på Stora Wäsby! Nu har våra träningar inför Stjärnornas hoppning i Ericsson Globe dragit igång på allvar och igår var det dags för pressen att fota våra deltagare.
Det är kul att jobba med detta glada gäng och det är roligt att se deras utvecklingskurva. Dock måste man ha i minnet att de lägger mkt tid och de lär sig endast det som är nödvändigt för att säkert kunna styra runt på en bana på ca 80cm. Sen får vi inte glömma dessa fantastiska hästar som är så snälla och tar väl hand om våra stjärnhoppare! Vi är så glada över “våra” hästägare som lägger tid och engagemang för att våra ryttare ska kunna ha bra hästar så de kan genomföra detta!

Jag tycker dagens träning gick galant. Lena är otroligt duktig på att få dem att göra saker som de egentligen inte borde behärska, men med hennes guidning och väl planerade lektioner med bra förklaringar och säkerhetstänk så gick det som en dans och tex Rickard Olsson som endast ridit fem (5!!!!!!!!!!!) gånger i sitt liv, hoppade med över den lilla banan som Lena byggt upp!

Ni har väl bokat biljetter (om inte så läs mer om hur du bokar, här) och kommer och hejar den 2 december???!!!

I år ser ni:

Sara Varga
Rickard Olsson
Caroline Af Ugglas
Mia Coldheart
Tobias Karlsson
Sofia Wistam

 

… sen har vi två trumf kort som jag återkommer om =)

Bilder från dagen

jag & Lena


Sofia, Bingo, Mia, Sara, Rickard & Caroline

Rickard i sina nya fina kläder från Mountain horse

 


Ovan: Sara & hästen kulan
Nedan: Photo time…

http://www.stockholmhorseshow.com/nyheter/2012/10/02/moet-deltagarna-i-stjaernornas-hoppning