Hoppa till innehåll

DAGS ATT BÖRJA TRÄNA……IGEN!!!

Igår åkte jag och gjorde en ny investering till hemmet! En ny våg! Min gamla har under en längre tid visat 5 kg mer än den brukar???!! Men uppenbarligen behöver jag köpa ännu en för den nya visade samma felslag??!!

Ridning är ju väldigt bra träning men tyvärr vänjer sig ju kroppen med det den dagligen gör, så nu blir det nog att använda det där SATS kortet jag sponsrar varje månad! Jag var riktigt duktig och tog mig dit under våren några gånger (typ 3!!!) Roligast tycker jag boxningspassen är. Core passen ger bra träning för användbara ridmuskler. Jag får ofta frågan vad man kan träna avsuttet och jag tror all typ av träning är bra men främst just Core träning och även att springa. Förr var det väldigt populärt med Thai Chi, det känns som det försvunnit och Yogan har tagit dess plats, men det var en väldigt bra träningsform som främjade ridningen.
Sen är det ju det där med maten….. Vi är så hysteriskt noga med att våra hästar får i sig rätt för att kunna prestera på bästa sätt medan vi själva slänger i oss något snabbt och energihöjande! Det är i alla fall en av mina stora akilleshälar. Så nu blir det ut i joggingspåret och några timmar på SATS samt en sundare matkasse. Inte så mycket för de 5 kg utan mer för att kunna prestera bättre och orka mer.