Hoppa till innehåll

ANTUNA

Jag har haft lite mer än två härliga år här på Vällsta, men nu känner familjen Mattsson att en verksamhet som min sliter ganska mycket på anläggningen och de har beslutat sig för att ändra inriktning på gården. Det här innebär att jag kommer flytta min verksamhet och nu har det blivit klart att det blir på Antuna och jag kommer att flytta redan 1 juli.
Jag kommer där, precis som nu, ha en del som blir som ett eget stall till mina hästar. Jag kommer även ha mina tider i ridhuset som är avsedda endast för mina elever men med utrymme för övriga att rida när det är lektions paus. Jag kommer inte göra några stora ändringar i lektionstiderna förutom eventuellt den första lektionen på tisdagar samt torsdagar. Där skulle de behövas skjutas bak till 18.00 och den sista fram 15 minuter till 20.45 så det kan bli en paus mellan lektionerna. Både för hästarnas men även för övriga gäster på Antunas skull.
Vad som är positivt med det är att jag kommer ha mera tid till er elever antingen före eller efter lektionen, vilket jag känner att jag saknar med er som rider i mitten lektionen. Det möjliggör även en liten paus för alla hästar.
Jag hoppas att detta kommer fungera för alla av er, både mina elever och Antunas gäster, och att ni även kommer trivas hos mig på Antuna. Självklart kommer det finnas en lounge så vi fortfarande kan sitta i skinnsofforna och dricka kaffe och prata ridning! =)

Jag har ju under ca två års tid haft ett bra samarbete med Antuna och ID Horses och då främst med Carl Gustaf som är en av delägarna i ID Horses. Vi har faktiskt tidigare pratat om hur vi skulle kunna utöka vårt samarbete men jag har ju haft min verksamhet här på Vällsta vilket jag har trivts jätte bra med så det har inte riktigt fallit rätt i tiden, vilket det gör nu och det ska bli jätte roligt!
Jag gillar Carl Gustaf och övrigt team i ID Horses och ser fram mot min flytt till Antuna även om det nu blir en månad full av jobb med att packa och flytta saker!!! Vad som också blir roligt är att få lite inspiration av att se övriga rida, när jag träffade Carl Gustaf för ca 2 år sedan pratade han om att han ville ut och tävla så nu ska jag pusha honom och tvinga med honom på de tävlingar jag åker på =)

Är Ni nyfikna på Antuna så gå in på deras hemsida www.idhorses.se
Det ligger ca 5 minuter härifrån och ni kommer slippa köa på Rotebroleden
Jag vet också att det finns några lediga stallplatser till hösten så söker du plats gå in på deras hemsida för att hitta kontaktuppgifter!

Jag “lånade” lite bilder från deras hemsida, ska försöka komma ihåg att ta några när jag är ute och pussar och klappar på finaste Celine <3 så ni får se hur det ser ut!


Carl Gustaf & hans fina Lusitano Saleiro