HĂ€star

psofswe

 

Alla hÀstar hos AP-Ridutveckling rids i trÀns frÄn Ps of Sweden som vi har ett nÀra samarbete med. Denna sida kommer uppdateras med nya bilder.

 

midde

Mid Day (Midde)

D-Day- Master
Född 1999
Utbildad Msv och tÀvlades och trÀnades under 2011 av Veronica WÄtz som tillsammans kvalade till MSVB. En stadig och trygg hÀst med lagom motor.

lillau1

Ulex (Lilla U)

Leuten- Helwan
Född 2000
Utbildad La/Msv. En pigg och energisk hÀst som kÀnns större att rida Àn han ser ut. Det Àr en kÀnslig hÀst som krÀver en stadig och stabil ryttare.

bamse

Animos Zoon (Bamse)

HollÀndsk imp
Född 1996 Utbildad och tĂ€vlat upp till MSVB:4 i dressyr samt gĂ„tt debutant fĂ€lttĂ€vlan och hoppat 1,20. Med en fd karriĂ€r som hopphĂ€st fick han under 2011 hjĂ€lpa Ola Rapace med hoppningen inför deltagandet i “stjĂ€rnornas hoppning”. pĂ„ bilden med Ola Rapace.

sacke

Phenomen (Sacke)

Sack – Romeo
Född 2000
Utbildad LA/Msv dressyr Stallets snĂ€llaste hĂ€st som lĂ€rt mĂ„nga av de ryttare som deltagit i “stjĂ€rnornas hoppning” att rida. PĂ„ bilden med Erik Segerstedt.

pt2

Prime Time (PT)

Don Primero – Nactus
Född 2009
Rids och utbildas av Beatrice Malmborg med mĂ„l att börja tĂ€vla dressyr tillsammans. PT gĂ„r nĂ„gra enstaka lektioner i veckan men mĂ„let Ă€r att han under hösten 2015 ska gĂ„ in mer i verksamheten,. Ägs tillsammans med Eva Helmersen.

queen

San Queen (Queen)

San quitero- Bonapart
Född 2002
Queen Ă€r bĂ„de dressyr och hopputbildad och har bla hoppats av Rolf-Göran Bengtsson under ett rep inför vĂ„r StjĂ€rnstafett dĂ€r han red tillsammans med Jenny . Ägs tillsammans med   Jenny Petersson, tillsammans kom de 2:a i StjĂ€rnornas hoppning

didi

Diderot T (Didi)

Rubinrot – Martini
Född 2004
Har tillsammans med Frida Karlsson, elev hos AP-Ridutveckling, startat nĂ„gra MSVC. PĂ„ bilden tillsammans med Nicke Borg, bilden tagen av Lina Nydahl under en plĂ„tning för PS of Sweden. Ägs tillsammans med Eva Helmersen.

goliath

Goliath

Frieser
Född 2002
En snÀll och hÀrlig hÀst som Àr otroligt mysig att hÄlla pÄ med och snÀll i all ridning och hantering, utb LA och Àgs av magdalena Graaf

gino

Gino

Vingino – Odermus R
Född 2011
En hĂ€st med ett underbart temprament och en hĂ€rlig attityd till arbete. Under inridning. Även denna bild Ă€r tagen av Lina Nydahl.

kalle

Goberlina (Kalle)

Padimus – Lux Z
Född 2011
Under utbildning och Àgs tillsammans med magnus Toft.

löva2

Reljfef S (Löva)

Rembats – Faraons
Född 2001
Löva gĂ„r ej med i verksamheten utan trĂ€nas och tĂ€vlas av Anna och Eva. Löva har tĂ€vlat tom Intemediere II  och har en hĂ€rlig piaff och passage och Ă€lskar att trĂ€na, en positiv och glad hĂ€st som ibland blir lite för pigg och glad, speciellt pĂ„ tĂ€vling. tĂ€vlingsmĂ„let för Anna och Löva Ă€r att rida Lilla Rundan. Ägs tillsammans med Eva Helmersen.

bugge

Bugatti af Sulsted (Bugge)

Bernstein dvh – Mago xx
Född 2002
Bugge gĂ„r ej med i verksamheten utan trĂ€nas och tĂ€vlas av Anna och Eva.  Har tĂ€vlat tom MSVA. Foto: Ulrica Thuresson. Ägs tillsammans med Eva Helmersen.

lizz

Lizz

Luredes – Donnerfly
Född 2007
Lizz gĂ„r ej med i verksamheten utan trĂ€nas och tĂ€vlas av Anna och rids av Eva. har debuterat MSVC och mĂ„let Ă€r att under 2015 kvala till MSVB. Ägs tillsammans med Eva Helmersen.

denz

Denzel (Denz)

Don Primero – Ganesco
Född 2004
Har tĂ€vlat tom MSVB:4 och gĂ„tt Falsterbo som 6-Ă„ring. Snygg och hĂ€rlig hĂ€st med mkt rörelsemekanik.  Ägs tillsammans med Eva Helmersen.

kuro

Till  minne av Dekurio 1991-2011

Jag vill tacka min fantastiska Kuro för de Ären vi har haft tillsammans, för allt han har lÀrt mig, för alla tÀvlingar vi gjort tillsammans, för min St George debut, för de turerna i skogen nÀr jag alltid kÀnt mig trygg pÄ hans rygg oavsett vad som dykt upp, för att han alltid tagit vÀl hand om mina elever. Det finns mycket jag vill tacka honom för. Han kÀndes alltid sÄ lycklig och glad nÀr vi gjorde saker tillsammans och han Àlskade nÀr vi var pÄ trÀning eller pÄ en tÀvling. Man har alltid speciella relationer till sina hÀstar och för mig har Kuro en stor plats i mitt hjÀrta. Du Àr saknad.

celine

Till minne av Celine 1996-2012

Forever-Illusion Född 1996 Det var en fantastisk hÀst med stort hjÀrta, mkt vilja och underbart temprament. Tack för allt du lÀrde mig, jag saknar dig!

Till minne av Von Lanz 2003-2016

IMG_0484.JPG

Von Lanz

Lancier – Cadmus xx född 2003.
Tack Lanz för allt fint du gav mig och alla mina elever. Det blev ett stort tomrum som Lanz lÀmnade efter sig nÀr han dog i januari 2016 pga en kolik som inte blev bra. Lanz hade sina egenheter och en vilja av stÄl, han var en vÀldigt bra verksamhetshÀst och Àr vÀldigt saknad.