Hoppa till innehåll

STATISTIK, SÖK ORD & BLOGGAR

 

Ja, som Ni kanske vet är jag ju ingen datahacker så jag svor ganska högt när jag insåg att de gjort om den sidan som är länkad till min blogg, där jag kan se statistiken för om någon överhuvudtaget läser den. Jag brukar inte gå in på den så ofta för den säger mig inte så mycket men när jag nu väl lyckats trassla ut hur den nya sidan användes så kom det hur mycket information och statistik som helst fram!
Ja; Ni kan vara lugna jag ser inte vem som är inne på sidan men däremot hur många och jag kan ju snabbt konstatera att jag inte hamnar i någon bloggtopp men jag har ialla fall ett gäng som kollar varje dag! Roligt att Ni läser. Det är också kul när jag får kommentarer men det fältet har visst kommit bort likaväl som min facebook ikon. Men det finns såklart en AP-Ridutveckling på facebook med små kärleksförklaringar till mina fina hästar! Har skickat ärendet vidare till min webbansvarig, Carolina på Hästförmedlingen som säkert åtgärdar i hast.

En rolig funktion som kom upp var vilka sökord som använts för att komma till min sida och de vanligaste var såklart AP-Ridutveckling i olika former, Anna Persson blogg låg också ganska högt och sedan kom Ola Rapace + Anna Persson och där hittas nog inget annat smaskigt än just till min blogg, även Lilla U hade det sökts på men den roligaste sökningen var nog “vi hade ett hus, där jag växte upp”??!! Undra om den som sökte på det verkligen kom rätt och undra vad jag har lyckats skriva som gjorde att just min sida kom upp på det sökordet?!!

Tips på andra hästbloggar jag tycker är läsvärda:

För dig som gillar att ha koll på prylar:
http://www.hippson.se/blogs/cissirules/index.htm

För dig som vill skratta:

För dig som vill läsa om dressyrryttarvardag:

Det finns säkert massa, massa fler….