Hoppa till innehåll

SÖNDAG I MARKARBETETSTECKEN

 

Började söndagen med en tidig morgon ritt med Celine. Tränade delar ur dressyrprogrammet jag ska tävla nästa helg. Det blir på Wallstanäs. Efter det hade jag kl 9.00 samling med några från SEB ridsektion som bokat kurs,. Det är jätte roligt att hålla kurs och idag fick jag tre glada deltagare. Första ridpassets fokus låg på inverkan och skänkelläge och det andra ridpasset hade dem markarbete. Här är klipp från det första passet där de fick jobba med att öka och minska volten med bibehållen ställning, böjning och spårning.

 

{youtube}YYcbyy_A7P0{/youtube}

 

{youtube}8FNXgbf6hl8{/youtube}


Bamse & magnus


Marie & Queen


Sacke & Anne-lie

Resten av em grupperna fick också jobba markarbete och hästarna tyckte det var jätte roligt. Lanz och Bamse var mest var på hugget, Lilla U hade skräckblandad förtjusning och gjorde det inte lätt för sina ryttare. Didi tog ett jätte språng och jag var grymt imponerad över Åsa som satt på för hennes följsamhet och envishet att inte trilla i backen. hon gjorde ett snyggt avhopp på fötter men jag undrar ändå så här i efterhand om det inte innebär champagne Åsa???

14.30 gruppen.


Markarbete…


bommbärar killar…

Fick även besök av finaste vännen Sandra som efter Eva tog ett pass på Denz. I morgon känner jag mig redo att återgå till ordinarie ridning och längtar och ser fram mot ett Denzpass.