Hoppa till innehåll

SNART DAX FÖR ÅRETS RIDLEDIGHET

Nu börjar jag planera min sommar ridledighet och jag startar med att trappa ner genom att skicka iväg Denzel till Hanna. Nu ska jag fokusera på Celine i tre veckor innan även hon får åka iväg men då till Ann Hammarlund.
Jag har haft hästar hos Hanna förut bla både Midde och Lilla U sen hjälpte hon mig även med försäljningen av Mange. Det är alltid svårt att lämna iväg sina hästar tycker jag men till Hanna känns det jätte bra. Hon är en duktig ryttare och har bra hästhållning samt låter mig få ha mina små nojor kring hästarna. För Er som har egen häst och letar efter någon duktig som kan vidareutbilda Er häst, kanske behöver Ni hjälp till något championat eller visning eller som jag, vill ha lite semester och ridledigt men vill inte att Er häst ska stå så rekomenderar jag Er att kontakta Hanna mer om henne kan Ni läsa här.

När jag hämtar hem Denzel och sätter fart med min ridning, träning och tävling i augusti igen är mitt mål med honom att rida MSVB klasser. Han har gjort flera starter med sin föregående ryttare bla reds han i 6-års på falsterbo förra året där de kom på en 14:e plats. Här är ett klipp från det. Hans dåvarande ryttare som även utbildat honom heter Britt-Marie Ivarsson och det är hon som rider på filmen, han ägdes då av sin uppfödare Maria Ljungberg.

 

{youtube}SYtC3qjIAMw{/youtube}