Hoppa till innehåll

NY VECKA!

Ny vecka….


Tiden går så fort! Har börjat smyg packa inför min flytt till Antuna, det är inte så långt kvar nu! Det är roligt att jag har fått så många mail och sms om att ni tycker det ska bli spännande och roligt att hänga med dit. Det är ju med lite vemod jag lämnar fina Vällsta, jag har trivts så bra här, men det känns även kul att starta upp på Antuna, det är ju väldigt fint även där och jag har också trivts väldigt bra där under de två åren jag har haft någon av mina hästar uppstallade. Stallet har en trevlig stämning.
Det är också kul med inspiration och det får jag där. Dels av att se Martin och Jenny rida sina fina hästar och deras utbildnings/till-ridningshästar (tyvärr flyttar de till hösten) sen även Brian som nu också har varit iväg och tävlat WE i Portugal med sin nya häst Xico. Det har gått bra för honom vilket är jätte kul! Sen kommer såklart  Celine bli jätte glad när alla hennes kompisar kommer!!! Hon ser ut att repa sig bra och jag ska snart åka till Brunmåla för en koll och hoppas på att jag då kan få börja skritta igång henne. Jag saknar våra ridpass och tävlingar tillsammans!

Idag har jag, Eva, Maria och Denz varit på äventyr! Vi skulle till Per Sandgaard och träna och eftersom jag lånat ut min trailer till min elev Fredriks dotter Filippa, som ska ner till Tobbe Larsson och vara med i Ponnyakutenså lånade jag Veronicas trailer. Men Denz behagade inte vilja åka trångt och fick lite panik av att inte stå brett så han skavde upp sig i svans och runt höften, så när jag började jogga fram kändes han alldeles stel och lite oren så jag beslöt mig för att inte träna. Det fick bli en fika med Per och sen åka hem igen!!!
Men vi planerade in en ny träning redan på tisdag och om Denz inte känns bättre så tar jag med Didi istället. Det är ju lite typiskt när man åker en bit att bara få vända hemåt igen, men trots det så hade vi en ganska mysig dag.

På eftermiddagen åkte jag över till Antuna och myste & promenerade med Celine, träffade lite folk och sen har jag haft en trevligmiddagskväll hemma med Veronica & Christer som gäster.