Hoppa till innehåll

JULAFTONRITT

Hur firar ni jul?
Den här julen inledde jag med att möta upp några elever och stallgäster på morgonen, där alla som närvarade gick till ridhuset och red tillsammans med lite julmusik i högtalarna. Jag hade lite säkerhetsgenomgång innan och blev väldigt stolt över hur noga alla var att hålla avstånd och planera sin ridning,  så allt flöt på väldigt bra. Efteråt fikade vi och nu ska jag försöka mig på att halka ut i snöovädret och ta mig ner till Östergötland där jag har min släkt. Det är första året på väldigt, väldigt länge jag befinner mig i Östergötland över jul så det ska ganska mysigt förutom bilresan, tur jag har sällskap! Tyvärr blir jag inte där tillräckligt länge för att träffa alla jag skulle vilja.
När jag precis flyttade upp till Stockholm åkte jag alltid ner igen över jul och alla vänner samlades och vi gick på Annandagsbalen på Motala statshotell, det var årets fest!
Något jag i alla fall vill hinna med är att svänga förbi Lotti och ge Celine massor, massor, massor av julpussar! Hästarna här hemma har fått massa pussar och morötter och tack gulliga Lotta för den här fina julkorgen, hästarna är alldeles lyckliga och Denzel tuggade så fort han bara kunde och lagrade som en hamster i kinderna för att försäkra sig om att ingen skulle få fler morötter än honom!

Hoppas ni får en härlig dag och massor av julklappar!