Hoppa till innehåll

IQ-bälte och andra nödvändiga löparprylar

Lördagar innebär en alldeles ledig dag och igår mötte jag upp Eva inne i stan och njöt av ett glas bubbel och trevligt sällskap. Jag shoppade även lite nödutrustning inför det kommande Marathonet i Istanbull. Jag skrattade när jag läste Martina Haags bok “Heja, heja” som handlar om just löpning där hon beskriver hur enkelt det är med löpning och att man bara behöver ett par skor…. Och 22 andra viktiga saker för att ge sig ut och springa. Just de där 22 andra viktiga sakerna tittade jag lite närmare på igår och de innebär bla kompressionsstrumpor (tvungen att googla för att kunna stava till det..), vätskebälten, rätta spellistan, bälte för Iphonen/ipoden, rätta löparbrallorna mm mm, det var en djungel av saker och man skulle nog kunna shoppa hur mkt som helst som jag inte haft en aning om att man borde ha när det gäller löpning!
Det blev ett par strumpor (de känns som jag misstänker att en tvångströja känns att dra på sig!) och ett vätskebälte (det fanns ju också miljarder av olika varianter och finesser att välja bland) samt någon energigel som man bara inte kunde klara sig utan….
Nu är jag kittad och laddad??!!! På torsdag bär det av mot Istanbul!

IMG_7507.JPG
Sen har jag sedan tidigare ett IQ-bälte från IQ exercise som är smidigt att stoppa Iphonen och hörlurarna i när man springer (eller rider)

IMG_7509.JPG
Lanz och Maria Akraka med IQ-bältet på

IMG_7511.JPG

IMG_7512.JPG

Jag hann även med Tanjas årliga tjejfest som hon detta år hade slagit ihop med Camilla Läckberg. Trevliga tjejer, god mat och en fantastisk goodiebag från Inreda.com och Zahara silver.

IMG_7461.JPG

IMG_7488.PNG

IMG_7472.PNG
… Jag provade tunnelbanan dit!

IMG_7484.JPG