Hoppa till innehåll

INSPELNINGAR OCH TÄVLING

Nu har jag haft två veckor fullspäckade av jobb, tyräningar, tävlingar och annat roligt! Tyvärr hinner man inte allt så det har blivit väldigt dålig uppdatering här! jag ska verkligen försöka hinna i kapp och uppdatera om allt som har hänt och om hästarna!

Nu har i alla fall mitt vår projekt kommit igång och just de två senaste veckorna har vi påbörjat en tv inspelning, tyvärr kan jag inte riktigt ännu berätta vad det kommer att handla om men snart….
Det är jättekul att få vara med och göra det här men det tar också på krafterna med allt fixande sen kan jag ju inte direkt påstå att jag är van vid att ha ett kamerateam i stallet.  Jag måste verkligen tacka stallets personal och inackorderingar samt Fama Lusitano som har varit tålmodiga och fixat och donat och hjälpt till….. nu har vi lite inspelnings paus några veckor!

 

Eftersom jag har haft så mkt att göra och jag kände att jag behövde lite hjälp med Lizz så fick hon stanna kvar efter en av mina onsdagsträningar för Eva Karin där Lotta har ridit henne i nästan 3 veckor!  Eva och jag var och hämtade hem henne igår och tittade lite när Lotta red och hon har blivit jätte fin. Mkt mer balanserad och det är stor skillnad på hennes höger galopp nu. Det var super kul att rida henne idag och hon är verkligen Denz motsats. Det är mkt motor i henne och hon är en riktig liten ambitiös arbetsmyra. Denz kändes också fin idag. Vi har varit i Sandviken över helgen och tävlat. Det har varit meeting på Storvik och det var många bekanta som var på plats. Ett stort grattis till Jennie som vann MSVB:4an på söndagen!
Denz gick bra i LA:4an och vi kom på 4:e plats, i MSVC blev det några missar men på det stora hela är jag nöjd ed helgen och Evas och min fina häst!!!!!