Hoppa till innehåll

Bloggen: Nostalgitripp bland gamla youtubeklipp

Sitter framför datorn och hittade några gamla youtubeklipp. Jag har lagt upp några av dem tidigare men här kommer en repris.

Ett klipp på mig & Bamse från 2012 när vi red ett WE program och Bamse var jätte laddad och tyckte det var super skoj.

2011 var Susanne och Lanz på Överby och tävlade och här är ett klipp på deras ritt. Det var Lanz första tävling och Susanne fick rida honom dit eftersom han vägrade att gå in i en transport.

2011 tränade också Ola Rapace för första gången inför Stjärnornas hoppning och den här intervjuven gjordes då. Det var roligt att få jobba ihop med Ola som från början var ostadig och stånkade efter fem minuter till att bli grym i sadeln och gasa på i full fart genom vattengraven på terrängbanan de har på Runsten.

och så här såg det ut 2010 när jag och Eva blev förälskade i Didi. Det här är ett klipp från min första gång jag red henne när Eva och jag var och tittade på henne.

Och så här såg det ut två år senare på en träning för Per Sandgaard

Rolf-Göran Bengtsson red fram Queen till Jenny under Stjärnornashoppning i Ericsson Globe 2011

Jag fastnar bland alla gamla klipp! Det är kul att se. Jag avslutar med ett på en av de sista träningarna med min älskade Celine.

 
Jag saknar min fina Celine, men det är lätt att glömma att även solen har fläckar det var inte alltid en dans på rosor och plättlätt!

20140508-010216.jpg