Hoppa till innehåll

Bloggen: Kul att vara igång igen!

Lite seg efter helgens tävlande två dagar i rad, men vad det är kul att vara i gång igen! Lördagen hade en mkt sämre känsla och en övervattnad bana. Nu är det ju lika för alla men jag kände på Denz att han tyckte det var tungt och jag fegade lite gör jag var rädd att det skulle vara halt.
Någon som inte fegade utan öste på var Frida med Didi! Trots att Didi var spänd och kastade sig vid ett tillfälle red de ihop 63% i sin andra MSVC start! Grymt bra och jag är en väldigt stolt tränare och hästägare!

20140519-230050.jpg
I går fick Denz en välförtjänt skrittur ut i skogen och idag fick vi träningshjälp av Anna Hedbys, tur var väl det för idag var det ingen lek. Denz var jätte seg och jag blev helt slut av att försöka få igång honom men med Annas hjälp lossnade allt mot slutet och hon kommer tillbaka i morgon så kör vi vidare!
God natt!