Hoppa till innehåll

Bloggen: hösten närmar sig

Vilket väder att vakna upp till i morse?! Vilken tur att solen tittade fram mot slutet av fm. Nu börjar hösten nörma sig och om 1,5 vecka åker jag till Portugal där solen (i alla fall idag!) skiner.
Det är viktigt med inspiration och förutom bla min tränare här hemma så är Portugalresorna en inspirationsresa och ett sätt att ladda batterierna.
Nu går hästarna riktigt bra här hemma och jag har tänkt om min ursprungliga tävlingsplan och tänkte försöka hinna starta Löva i en MSVB innan säsongen är över om jag hinner och Lizzan väntar jag nog med tills i vår. Jag vill stärka henne i galoppdelen och känna att vi är riktigt förberedda och klara innan vi ger oss ut. Det är skönt med Denzel, jag kan honom så väl efter våra år tillsamman och det tar lite tid att komma dit.
Jag (och Eva) har ännu inte lagt ut någon annons att han är till salu men jag har fått några förfrågningar om honom så vi får se vart vi landar.

IMG_5375.JPG
Knappa 1,5 månad kvar till Istanbull marathon… Känner inte riktigt att jag är där jag hade velat med min löparträning men jag kämpar på! Vår “Girls Fit” träning på kampsportstadion två gånger i veckan känns i hela kroppen i dag! Grymt bra träning men det var segt att ge sig ut och springa på den träningsvärken så det blev mest lufs idag.

IMG_6270.JPG

Etiketter: