Hoppa till innehåll

Bloggen: En ofrivilligt smal jul

Ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig….
Den här julen fick jag tillbringa nerbäddad och sjuk då jag åkte på någon otrevlig magåkomma precis vid julafton.  Men å andra sidan kommer jag kunna ha en riktigt tight klänning till nyår eftersom jag heller inte kunnat äta ordentligt på flera dagar, dock inget jag rekommenderar!
Nu är jag i alla fall tillbaka på benen och på plats på jobbet där jag haft några roliga kurser och drop in lektioner. Det är kallt nu så tänk på att klä er ordentligt när ni kommer till stallet. Det bästa är ju som alltid, lager på lager och gärna ull nära kroppen. jag tycker ju att Uhip är kanon och nu har de även underställ. Jag har inte provat dem ännu men kommer att göra. Glöm inte hålla huvudet varmt! Älskar min rosa mössa från True Me i Växjö!
Jag hoppas ni har haft en skön jul!

IMG_9050.JPG