Hoppa till innehåll

Bloggen: en del beslut är hårdare att ta än andra

Jag är fortfarande väldigt glad över Lövas och mina procent igår och idag mös vi med en promenad i höstsolen. Min underbara häst!
Lizz och jag hade ett nyttigt träningspass för Anna Hedbys idag och jag måste skälla lite på mig själv som slarvat med Lizz och min träning de senaste dagarna. Det är så viktigt med kontinuitet och det fick jag känna på idag när jag hade ett svettigt pass med mkt lösgörande! Lizz är en så fin och snäll häst men också en väldigt stor häst som ibland har lite problem att hitta sin egna balans och blir lite framtung. Löva blir lätt för hög och Lizz för låg, kontraster.

Eva och jag har nu efter moget övervägande och många beslut som ändrats fram och tillbaka ändå landat i att vi på sikt kommer att sälja Denzel. Han är en underbar kompis med ett bra temperament, fina gångarter och välutbildad men jag får inte de resultat jag önskar och hur gärna jag än vill så måste jag inse det fakta att vi inte riktigt är rätt för varandra. Det låter som en relation och på något sätt så är det ju faktiskt det. Man lägger många timmar, pengar och framför allt känslor i sina hästar och det är jätte jobbigt att ta beslut som detta. Vi har ju även två andra fina hästar som jag/vi vill satsa mer på, och varje häst tar väldigt mkt tid om man vill komma någonstans. Vi har ju ingen brådska att sälja honom och det får ta sin tid, det är viktigt för oss att han hamnar rätt.

IMG_5996.JPG

IMG_5995.JPG