Hoppa till innehåll

Bloggen: Den traditionella IKEA påsen

Nyss hemkommen efter kvällens lektioner. Jag har så härliga elever så när jag kommer hem är jag så full av energi så det tar ett tag att varva ner. Jag älskar att sitta uppe och nattsudda men tyvärr blir inte morgonen efter lika härlig. I morgon har jag dock lite sovmorgon att se fram mot sen ska jag ha lite alla hjärtans dags fika med min duktiga personal.
Innan lunch tänkte jag också hinna med en rask hundpromenad med Lena Bredberg och hennes hund Tindra och därefter ett träningspass med Didi för Anna Hebys och sedan rida resten av mina raringar för att avsluta eftermiddagen med en privatlektion och fredagsgruppen.
Känns som att det kommer bli en bra fredag!

Det har även varit en bra torsdag där jag bla varit på IKEA för att shoppa dessa i hästsammanhang väl använda blåa IKEA påsarna. Jag funderar dagligen på att hitta ett bättre system till våra stallrutiner än dessa påsar som blir väldigt tröttsamma att göra i längden. Tyvärr har jag ännu inte kommit runt att dessa påsar inte behöver göras. Våra stallgångar är för vinklade för att det ska bli enkelt och smidigt med en vagn. Hur gör ni i ert stall? Alla tips och idéer mottages tacksamt!

20140214-004309.jpg

Det är egentligen väldigt förvånande att utvecklingen för hur man arbetar i stall går så långsamt framåt. Visst finns det vissa lösningar som har utvecklats men de är oftast ganska dyra lösningar så som tex foderautomater och mockningsluckor i stallgolvet som automatiskt transporterar ut det urmockade.
Jag har tyvärr själv svårt att mocka mm men jag försöker tänka till för att underlätta för min personal.

20140214-004343.jpg

20140214-004545.jpg
En maskin som separerar bajset eller en bajsdammsugare kanske vore något???!!!!!