Hoppa till innehåll

Bloggen: Där satt den!

I dag satte jag den!!!!! Den förvända galoppen till höger…
Med jätte bra tips från Jennie Smidt som stod på läktaren fick jag äntligen till den förvända galoppen till höger. Vad bra det är när man kan få tips och råd från sina vänner och kollegor. Jag vet ju vad problemet är, jag sitter över till vänster och han byter precis som han ska, jag ger fel signal. Jag har bara haft så svårt att hitta en lösning men idag hamnade det rätt och jag hoppas jag kommer i håg att tänka på det i morgon och i te falla in i gammal dålig vana!
I morgon har Livdragonerna sina tävlingar på ryttarstadion och Drnz och jag ska dit och rida en MSVC:2 i morgon och en MSVC:1 på lördag.
Han är så fin vår vackre Denz!

20140515-233152.jpg
Kortet är från en av förra årets tävlingar, faktiskt taget av Jennie (eller om det var Carro….)

I dag kom Terece förbi och laddade upp med fler kläder inför söndagens mingel i loungen som är mellan 15-19.30. Du kommer väl? Alla är välkomna och det vore kul om det kom lite folk och minglade runt bland alla snygga Love Forever kläder som är till oslagbara outletpriser. Sen är det också kul att få visa upp denna fina anläggning som jag är så glad att ha fått förtroendet att driva. Det är en vacker anläggning och jag trivs så bra här och det gör mina hästar också och det är viktigt tycker jag.
Terece hade med sig sin vän Michaela som driver en butik i Borås, även där finns en hel del snyggt! kika in här!
Hon hade en super snygg tröja/jacka på sig.

20140515-233925.jpg
Jag gjorde mitt bästa för att se lite modemedveten ut och plockade fram mina favorit stövlar från Mountainhorse. Deras supreme rider i vitt som är både snygga och sköna att gå i! En bra kombo!

20140515-233959.jpg

20140515-234306.jpg

20140515-234342.jpg
Dags att gå och lägga mig och ladda upp inför morgondagen men måste bara dela med mig av mitt inköp jag gjorde i dag och är så super nöjd med! En jätte smart mixer som mixar enkelt och snabbt en smoothie som man bara plockar med i farten!

20140515-234547.jpg
Den ska med till tävlingen i morgon! Ja, bara själva shakern, mixern får stanna hemma.
Jag skar i hop 1 apelsin, 1/2 morot, några frusna jordgubbar och blåbär och mixade i hop och hällde sen i 1 dl proteinpulver från Fitnessguro och 1 tsk Green Detox från Renee Voltaire som är en liten favorit att mixa ner i juice och smoothie, helt enkelt för att det känns så hälsosamt! Gott, snabbt och enkelt. Love it!