Hoppa till innehåll

Bloggen: Batterierna är laddade

Har njutit av en helg i Östergötland med denna vackra vy att vakna upp till 

 Jag skulle egentligen ha tävlat med Bugge i Finspång hela helgen men fick en inflammation i ryggen som gjorde att jag avstod. Istället åkte jag ner och stallade upp Bugge på MORF i Motala och åkte över till Finspång för att heja på kompisen Sandra och hennes vackra Derrek. 

     Sen åkte vi vidare och Pernilla red för Lotti 

     Lotti och jag har kännt varandra länge och förutom att hon är en härlig och väldigt god vän så är hon även en väkdigt duktig ridlärare och nu har hon dessutom utbildat sig till mental coach. Lotti är alltid noga med grundridningen och noggrann med att förklara så att alla förstår. Missa inte när Lotti kommer upp och håller kurs här under nästa vecka. Du hittar bokningen här. 

Lotti hjälpte mig även att rida Bugge så jag fick spara på min rygg. Det är roligt och väldigt nyttigt att se sin häst från backen.  

     Det har varit en väldigt mysig helg och nu är batterierna fulladdade igen.