Hoppa till innehåll

BILDER FRÅN SÖNDAGENS TÄVLING

Nu har jag laddat upp lite bilder från helgens tävling på Överby.


Veronica & Eva spejar över framridningen


Jenny, AnnaKarin & Eva


Susanne & Lanz på framridningen


Susanne & Lanz

Överby Hästsportförening, Sacke, dressyrtävling
Anna, Sacke och Isabelle


Anna & Sacke


Efter tävlingen passade Anna på att rida ett pass på Kuro också, hurtigt!!!

Mirr och Denzel i stallet
I stallet passade Mirr på att gosa med Denzel. Jag skulle egentligen ha startat med Denzel på Överby men dagen blev så lång så jag valde att fokusera på mina elever och hade lektioner hela em. Tog sen en tur i ridhuset med Denz och Celine och de kändes fina så jag var väldigt nöjd med dagen trots jag strök mig. Nu tar jag tävlingsledigt resten av juni och hela juli och satsar på höstens tävlingar och nya mål. Jag kommer ge mig själv minst tre veckors ridledigt nu i sommar och får fin rid hjälp av Hanna Bratt som kommer ta hand om Denzel och eventuellt Celine. Det var hos Hanna jag hittade Celine och hade egentligen inte alls tänkt att köpa henne. Dels var hon brun vilket jag tyckte var den tråkigaste färg av alla på en häst (har nu 8 nyanser av brunt i stallet!) sen tyckte jag att hon var alldeles för stor och dessutom för mkt hopphäst men efter 10 min i sadeln hade jag bestämmt mig och är idag väldigt glad över det. Trots att vägen är brokig och inte helt lätt alla gånger så älskar jag min fina Celine <3 <3 <3 <3


Jag & Celine

Celine!