Hoppa till innehåll

ÄNTLIGEN!

 

Nu har jag kommit igång med ridningen igen, vilket känns så kul! Förra veckan tränade jag för Peter både torsdagen och fredagen på bästa Celine. Fredagen var super kul! Då jobbade vi mkt på piruetterna och gjorde en super bra övning där vi vände halvt igenom i en galopp sluta och på kvartslinjen vände i en piruette mot väggen och sedan galopperade tillbaka och gjorde en skritt övergång och sedan galopp igen och samma övning!
Väldigt krångligt innan jag fick till det och inte fick panik över att vi skulle ramma rätt in i väggen…. Den där yttertygeln är inte så tokig att använda! Vi avslutade med att Peter hjälpte mig med lite piaff steg och några av dem blev riktigt bra. Traven efteråt var det stor skillnad på när hon hade fått sätta sig lite mer på bakbenen.
Min vän Sandra kom förbi och tittade och även filmade några små snuttar, vilket var roligt att se. Sandra är en bra inspirationskälla och bra att bolla ridning och mkt annat med. Jag fick ett tävlingskitt av henne i födelsedagspresent (hunden på bilden har inget på bilden att göra!)

Nu är det bara ca 2,5 veckor kvar innan min tävlingssäsong rullar igång och jag drömmer mig redan bort och hoppas på att vi kommer göra en så fantastisk säsong, Celine och jag, att det inom räckhåll blir dags att shoppa frack! Vilken är snyggast? Den klassiska från pikeur eller lite nytänk från GPA?

och kanske lite sadelbling skulle pigga upp???

Didi har också känts väldigt fin och det är en underbar häst att rida. Hon ger verkligen en bra känsla.

Jag ringde ju min vän Lotti i kris och panik när jag bröt ihop förra måndagen på min träning för Ann, i onsdags var hon här och vi hade en hästig dag tillsammans. Det var jätte kul att ha en ridkompis och ha möjlighet att bolla lite under tiden man red. Jag saknar det lite här ute. Det blir så ofta att man rider själv. Det är visserligen underbart att sätta på lite hårdrock i högtalarna och rida ett pass, men ibland saknar jag lite sällskap. Det är roligt på Antuna när jag är över och rider Celine. Även om det inte är någon folkstormning i ridhuset på de tider som jag rider så trillar det alltid in någon…