EQUITUM FOR FUTURE 24-26 november

Datum/Tid: 24 november 2017 - 26 november 2017 Hela dagen
Ridinstruktör: Anna Persson Wallberg
Plats: Antuna GĂ„rd, Upplands VĂ€sby
Kategori: Equitum For Future
Lediga platser: 8
Pris: 0,00 kr

En kurs inriktad pÄ ryttarens sits och hÄllning till hÀst. Tre intensiva dagar med sÄvÀl uppsutten som avsutten trÀning, filmning och analys.

Fredagen inleds med en samling kl 17.00 och dÀrefter rider du igenom ett dressyrprogram inför Lina som Àr  dressyrdomare och avslutar ca 20.30.    Ni fÄr hjÀlp pÄ framridningen samt för er som önskar Àven hjÀlp med att lÀsa upp programmet under pÄgÄende ritt, det Àr mer ett trÀningspass med programridningshjÀlp.

Lördagen samlas vi kl 10.00 pÄ vackra SÀby GÄrds café för en yogaworkshop med Pia och hennes SattvaRyttarYoga som utgÄr ifrÄn yogans psykofysiska system och ryttarens behov av att förbÀttra samarbetet med hÀsten. Sattva betyder balans och nÀr vi Àr i balans, i hela vÄrt system, har vi bÀsta förutsÀttning att lyckas! Dagen avslutas ca 16.00.

Söndagen startar kl 08.30 med ett ridpass i grupp för Anna dÀr vi knyter samman ridningen till gÄrdagens övningar, dÀrefter lunch och ytterligare en programridning. Kursen avslutas ca 15.30 med en analys och uppföljning.

Yoga: Ingen tidigare erfarenhet behövs.
Ridning: Du behöver behÀrska alla gÄngarterna.
Egen hÀst: Uppstallnings möjlighet finns till en kostnad av 450kr/ dygn och det finns Àven möjlighet till övernattning för ryttare pÄ nÀrliggande hotell som vi gÀrna hjÀlper dig att boka vid behov.
I kursen ingÄr förutom ridning & yogaworkshop:  Fredagsfika, lunch och fika pÄ söndagen. Under lördagen kommer cafét vara öppet för att köpa lunch och fika efter eget önskemÄl. Meddela i din anmÀlan om du önskar lÄna yogamatta samt har nÄgra matallergier eller specialkost. AnmÀlan Àr bindande. OBS begrÀnsat antal platser.

Varmt vÀlkomna!

Boka ridlektion

Är det första gĂ„ngen du bokar hĂ€r? Fyll dĂ„ först i alla dina uppgifter till ditt elevkonto.

Bokat tidigare? Logga dÄ in först sÄ fylls dina uppgifter i automatiskt och klicka sedan pÄ knappen Boka platsen! under registreringsformulÀret.

Bokningen Àr stÀngd för för den hÀr ridkursen / ridlektionen.