Priser

AP-Ridutveckling

Prislista from 1 mars 2020
grupp max 5 ekipage

Fast plats hel termin 445 kronor/gång
Fast  plats hel termin 75 min lektion 515/gång
Enstaka tillfällen/drop in 560 kronor/gång

Privatlektion lånad häst

45 min 1 ryttare 860 kronor

45 min 2-3 ryttare 610 kronor

Vid bokning av 10 privatlektioner ges 10% rabatt och förskottsfaktureras. Tillfällena ska ridas inom 6 månader från fakturadatum om inget annat anges.

Privatlektion egen häst

30 min 400 kronor

45 min 600 kronor

Silverpaketet

innehåller tre träffar under våren med planering, uppföljning utvärdering i samband med privatlektionen. Priset för detta paketet är 2900 kronor.

Guldpaketet

innehåller 7 träffar där man startar upp med planering i samband med första privatlektionen och därefter två uppföljningsträffar och en utvärdering. Det blir sammanlagt 7 privatlektioner och priset är 6500 kronor.

Tävlingpaket

Endast för elever som rider på fast plats en gång/ vecka och för dig som inte har tävlat tidigare men gärna skulle vilja.
Innehåller 2 privatlektion/månad (sammanlagt 8 privatlektioner/ termin) samt månadsträff med träning med övriga deltagare i tävlingspaketet. Tillsammans Går vi igenom och förbereder oss inför hur det fungerar när man ska börja tävla, tränar delar ur program och har träffar med programridning och avslutar med en träningstävling.
maila vid intresse
Pris 8400kronor som kan delbetalas.


Tävlingspaketet lyx
Endast för elever som rider på fast plats.
Innehåller 4  privatlektioner/ månad ( 16 lektioner/termin) samt 1 månadsträff med träning med övriga deltagare i tävlingspaketet. Tillsammans planerar vi in 1-2 tävlingar/säsong samt tränar delar ur program och går igenom hur vi bäst förbereder oss för tävling. Möjlighet finns även att hyra häst för att träna självständigt, hästhyra tillkommer samt anmälningsavgifter för tävling och ev transport.
maila vid intresse.
Pris: 16 720kr som kan delbetalas

Vi fakturerar gärna,  vänligen ange faktureringsadress vid bokning. All fakturering sköts externt och 45kr i faktureringsavgift tillkommer. Vid faktura frågor maila ekonomi@ap-ridutveckling.se
Läs igenom våra Regler & Allmänna villkor.

Alla lektioner är inklusive 6% moms. Innehar F-skattsedel.