Priser

AP-Ridutveckling

Prislista from 1 december 2017
grupp max 5 ekipage

Fast plats hel termin 410 kronor/gång

Enstaka tillfällen/drop in 500 kronor/gång

Privatlektion lånad häst

45 min 1 ryttare 800 kronor (750kr bokad tid via webben)

45 min 2-3 ryttare 550 kronor

Privatlektion egen häst

30 min 400 kronor

Silverpaketet

innehåller tre träffar under våren med planering, uppföljning utvärdering i samband med privatlektionen. Priset för detta paketet är 2600 kronor.

Guldpaketet

innehåller 7 träffar där man startar upp med planering i samband med första privatlektionen och därefter två uppföljningsträffar och en utvärdering. Det blir sammanlagt 7 privatlektioner och priset är 6100 kronor.

Tävlingpaket

Endast för elever som rider på fast plats en gång/ vecka och för dig som inte har tävlat tidigare men gärna skulle vilja.
Innehåller 2 privatlektion/månad samt månadsträff med träning med övriga deltagare i tävlingspaketet. Tillsammans Går vi igenom och förbereder oss inför hur det fungerar när man ska börja tävla, tränar delar ur program och har träffar med programridning och avslutar med en träningstävling.
maila vid intresse
Pris 8300kronor som kan delbetalas.


Tävlingspaketet lyx
Endast för elever som rider på fast plats.
Innehåller 4  privatlektioner/ månad samt 1 månadsträff med träning med övriga deltagare i tävlingspaketet. Tillsammans planerar vi in 1-2 tävlingar/säsong samt tränar delar ur program och går igenom hur vi bäst förbereder oss för tävling. Möjlighet finns även att hyra häst för att träna självständigt, hästhyra tillkommer samt anmälningsavgifter för tävling och ev transport.
maila vid intresse.
Pris: 11 720kr som kan delbetalas

Vi fakturerar gärna,  vänligen ange faktureringsadress vid bokning. All fakturering sköts externt och 45kr i faktureringsavgift tillkommer. Vid faktura frågor maila ekonomi@ap-ridutveckling.se

Alla lektioner är inklusive 6% moms. Innehar F-skattsedel.