Priser

AP-Ridutveckling

Prislista from 1 december 2017
grupp max 5 ekipage

Fast plats hel termin 410 kronor/gÄng

Enstaka tillfÀllen/drop in 500 kronor/gÄng

Privatlektion lÄnad hÀst

45 min 1 ryttare 800 kronor (750kr bokad tid via webben)

45 min 2-3 ryttare 550 kronor

Privatlektion egen hÀst

30 min 400 kronor

Silverpaketet

innehÄller tre trÀffar under vÄren med planering, uppföljning utvÀrdering i samband med privatlektionen. Priset för detta paketet Àr 2600 kronor.

Guldpaketet

innehÄller 7 trÀffar dÀr man startar upp med planering i samband med första privatlektionen och dÀrefter tvÄ uppföljningstrÀffar och en utvÀrdering. Det blir sammanlagt 7 privatlektioner och priset Àr 6100 kronor.

TĂ€vlingpaket

Endast för elever som rider pÄ fast plats en gÄng/ vecka och för dig som inte har tÀvlat tidigare men gÀrna skulle vilja.
InnehÄller 2 privatlektion/mÄnad samt mÄnadstrÀff med trÀning med övriga deltagare i tÀvlingspaketet. Tillsammans GÄr vi igenom och förbereder oss inför hur det fungerar nÀr man ska börja tÀvla, trÀnar delar ur program och har trÀffar med programridning och avslutar med en trÀningstÀvling.
maila vid intresse
Pris 8300kronor som kan delbetalas.


TĂ€vlingspaketet lyx
Endast för elever som rider pÄ fast plats.
InnehÄller 4  privatlektioner/ mÄnad samt 1 mÄnadstrÀff med trÀning med övriga deltagare i tÀvlingspaketet. Tillsammans planerar vi in 1-2 tÀvlingar/sÀsong samt trÀnar delar ur program och gÄr igenom hur vi bÀst förbereder oss för tÀvling. Möjlighet finns Àven att hyra hÀst för att trÀna sjÀlvstÀndigt, hÀsthyra tillkommer samt anmÀlningsavgifter för tÀvling och ev transport.
maila vid intresse.
Pris: 11 720kr som kan delbetalas

Vi fakturerar gÀrna,  vÀnligen ange faktureringsadress vid bokning. All fakturering sköts externt och 45kr i faktureringsavgift tillkommer. Vid faktura frÄgor maila ekonomi@ap-ridutveckling.se

Alla lektioner Àr inklusive 6% moms. Innehar F-skattsedel.