Om

Om AP-Ridutveckling

alla

AP Ridutveckling erbjuder ridutbildning upp till avancerad nivÄ. Ridutbildningen sker pÄ Antuna GÄrd, 5 minuter frÄn Upplands VÀsby centrum i norra Stockholm. HÀr finns Àven ett par boxplatser för inackorderingsverksamhet.

PÄ vÀlutbildade hÀstar, eller egen hÀst, erbjuds du möjligheten att trÀna dressyr enskilt eller i smÄ grupper om max 5 st. TrÀningarna planeras och utformas efter önskemÄl. Genom att sÀtta upp mÄl och delmÄl sker undervisningen efter hÀst och ryttares förutsÀttning och vi arbetar tillsammans i ett nÀra samarbete för att uppnÄ mÄlen.

Ni nÄr oss mÄ-sö mellan kl 07.00-15.00 pÄ vÄr stalltelefon med nr +46 72-045 41 67

 

Om oss

Anna

Anna Wallberg

Grundare/ Ägare av AP-Ridutveckling.

Jag Ă€r diplomerad C-trĂ€nare och aktiv tĂ€vlingsryttare i dressyr.  Sedan 1997 har jag arbetat som ridlĂ€rare och trĂ€nare och jag undervisar efter hĂ€st och ryttares förutsĂ€ttningar och lĂ€gger stor vikt pĂ„ ryttarens sits och inverkan. Genom att utforma mĂ„l och delmĂ„l vill jag hjĂ€lpa ekipage att nĂ„ framgĂ„ng oavsett nivĂ„ och erfarenhet. Tillsammans med Lena Bredberg har jag, sedan 2007, trĂ€nat svenska kĂ€nda profiler inför StjĂ€rnornas hoppning och genom det medverkat i StjĂ€rnhoppningen pĂ„ SVT Barnkanalen och driver podcasten ”HĂ€stpodden med Anna och Vanessa” tillsammans med sĂ„ngerskan Vanessa Falk.

IMG_3273

Elin Trast

stallchef

Jag Àr Diplomerad hÀstskötare och har tidigare gÄtt hippologen pÄ Flyinge/Strömsholm och Àven unghÀstutbildningen pÄ BYS.

Linda Åckander

Ridinstruktör

Jag Àr Diplomerad hÀstskötare och har det övergripande ansvaret över stallets hÀstar. Jag rider och tÀvlar min medryttarhÀst Davina.

Emma

Emma Nilsson

Stallpersonal

Jag började hÀr som praktikant och har nu en anstÀllning dÀr jag tar hand om vÄra inackorderade hÀstar. Jag Àr Diplomerad hÀstskötare.

 

Tyra Karlsson

Extra stallpersonal

 Mig trÀffar ni pÄ söndagar i stallet och vid de tillfÀllen som jag jobbar extra. Jag och min familj bor pÄ gÄrden och bredvid stallet har vi vÄra fÄr och kor, vi har Àven höns och en liten skala av ÀggförsÀljning.

 

 

Varmt vÀlkomna till oss pÄ AP-Ridutveckling

 

Scrolla upp ↑