Om

 

ap1

AP Ridutveckling erbjuder ridutbildning upp till avancerad nivÄ. Ridutbildningen sker pÄ Antuna GÄrd, 5 minuter frÄn Upplands VÀsby centrum i norra Stockholm. HÀr finns Àven ett par boxplatser för inackorderingsverksamhet.

PÄ vÀlutbildade hÀstar, eller egen hÀst, erbjuds du möjligheten att trÀna dressyr enskilt eller i smÄ grupper om max 5 st. TrÀningarna planeras och utformas efter önskemÄl. Genom att sÀtta upp mÄl och delmÄl sker undervisningen efter hÀst och ryttares förutsÀttning och vi arbetar tillsammans i ett nÀra samarbete för att uppnÄ mÄlen.

Ni nÄr oss mÄ-sö mellan kl 07.00-15.00 pÄ vÄr stalltelefon med nr +46 72-045 41 67

Om oss

Anna

Anna Wallberg

Grundare/ Ägare av AP-Ridutveckling.

Jag Ă€r diplomerad C-trĂ€nare och aktiv tĂ€vlingsryttare i dressyr.  Sedan 1997 har jag arbetat som ridlĂ€rare och trĂ€nare och jag undervisar efter hĂ€st och ryttares förutsĂ€ttningar och lĂ€gger stor vikt pĂ„ ryttarens sits och inverkan. Genom att utforma mĂ„l och delmĂ„l vill jag hjĂ€lpa ekipage att nĂ„ framgĂ„ng oavsett nivĂ„ och erfarenhet. Tillsammans med Lena Bredberg har jag, sedan 2007, trĂ€nat svenska kĂ€nda profiler inför StjĂ€rnornas hoppning och genom det medverkat i StjĂ€rnhoppningen pĂ„ SVT Barnkanalen och driver podcasten “HĂ€stpodden med Anna och Vanessa” tillsammans med sĂ„ngerskan Vanessa Falk.

IMG_4996

Lina Berglund

Stallchef/ridinstruktör

Jag driver egna företaget LB dressyr, Àr utbildad ridlÀrare och dressyrdomare upp till MSVC samt överdomare. Jsg Àr  stallchef pÄ AP-Ridutveckling/Antuna GÄrd men hÄller Àven fasta grupplektioner pÄ mÄndagar och torsdagar samt privatlektioner och övriga trÀningar.

 

Emma

Emma Nilsson

Stallpersonal

Jag började hÀr som praktikant och har nu en anstÀllning dÀr jag tar hand om vÄra inackorderade hÀstar. Jag Àr Diplomerad hÀstskötare.

 

ap2

Linda, Ellen & Mikaela

instruktörer

Tyra Karlsson

Extra stallpersonal

 Mig trÀffar ni pÄ söndagar i stallet och vid de tillfÀllen som jag jobbar extra. Jag och min familj bor pÄ gÄrden och bredvid stallet har vi vÄra fÄr och kor, vi har Àven höns och en liten skala av ÀggförsÀljning.

 

 

Varmt vÀlkomna till oss pÄ AP-Ridutveckling

ap3