Just nu i Bloggen

Bloggen: NĂ€r inte ens semesterbloggaren bloggar

// 0 kommentarer

Jag tÀnkte att jag skulle berÀtta om alla vÄra upptÄg som jag och Bamse hittat pÄ i sommar. Bamse Àr Annas 19-Äriga verksamhetshÀst som hon Àven tidigare tÀvlat. Det Àr den vÀnligaste, trevligaste och roligaste hÀsten jag vet, men han Àr en gammal gubbe med allt vad det innebÀr. Han kan bli vÀÀÀÀÀldigt sur om man kittlar honom pÄ fel stÀlle. Och vÀldigt vÀldigt glad för morötter. Han har egenheter för sig som Àr lite lustiga, som att han verkligen inte gillar sura Àpplen. Lilla U Àr hans boxgranne, och Lilla U Àter gÀrna upp alla typer av Àpplen, medan Bamse spottar ut (!) sura Àpplen.


Idag har vi inte haft nĂ„gon lektion som Bamse gĂ„tt pĂ„, och Ă€r man 19 Ă„r blir man vĂ€ldigt stel av att stĂ„ still sĂ„ jag vi passade pĂ„ att skritta ut lĂ€ngs Ă€rtfĂ€ltet vid Antuna. Bamse var sĂ„ glad sĂ„ glad! Tills myggen och bromsarna ville bita pĂ„ honom… Det gillar han i n t e. DĂ€remot blir jag alltid alldeles varm nĂ€r jag ser honom glad, pigg och lycklig. Det Ă€r en helt fantastisk hĂ€st som lĂ€rt sĂ„ mĂ„nga rida och bli duktiga ryttare.

Nu nĂ€r jag lovprisat gamla Bamse en svĂ€ng kan jag ju skvallra om varför jag dragit pĂ„ att skriva lite… Vi hĂ„ller pĂ„ att renovera badrummet, och den hĂ€r renoveringen verkar aldrig bli klar. Det Ă€r ju ett problem, men det Ă€r ocksĂ„ ett ganska vanligt problem. DĂ€remot var jag hem en svĂ€ng hĂ€romdagen (efter att ha varit borta i tre veckor) och upptĂ€ckte en vattenlĂ€cka frĂ„n lĂ€genheten ovanför oss. Ni kan ju tĂ€nka er  huvudvĂ€rken som plötsligt uppstod, och samtalen med försĂ€kringsbolagen. Och grannarna. Det ser dock ut att lösa sig… LĂ„ngsamt. Tur att det finns ett stall att Ă„ka till nĂ€r man behöver tĂ€nka pĂ„ annat!

LĂ€mna en kommentar